Начало Новини Предавания На живо

Без телефони, ако искаш да гледаш Мадона

Кралицата на попа забрани устройствата по време на концерт

Без телефони, ако искаш да гледаш Мадона

Кралицата на попа забрани устройствата по време на концерт

8 месецаЛюбопитно 54 Боряна Райчева


Само дни преди да започне турнето "MAdame X", Мадона разочарова своите фенове с новата си забрана. Кралицата на попа обяви, че за да отидеш на концертите и не трябва да използваш мобилния си телефон.

Решението и е подкрепено от други артисти, които смятат, че повечето хора, които отиват на концерти прекарват времето си да снимат шоуто, а не да го гледат.

Въпреки това няколко от феновете и публикуваха съобщението за забрана на телефони, което са получили от сайт за билети онлайн след като вече са ги платили.

„Това събитие ще бъде без телефонно изживяване“, се казва в съобщението. „Използването на мобилни телефони, смарт часовници, смарт аксесоари, камери или устройства за запис няма да бъдат пуснати в залата".

След като сканират билета си, всички телефони и смарт часовници ще бъдат заключени в чантички, които ще бъдат отворени в края на събитието", продължава той.

Хората, които трябва да се обадят или да изпратят текст по време на шоуто, ще могат да отидат в обозначените „Области за използване на телефона“, но ще трябва да върнат телефоните обратно в случаите на Yondr, преди да се върнат на местата си.

Всеки, хванат да използва телефона си по време на шоуто, ще бъде изгонен. чаква да се види дали други артисти ще последват примера на Кралицата на попа.