София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов към Вельов: Покажи си плочките, ние също имаме такива тигри, като при Слави (ВИДЕО)

Коментар във Фейсбук
50 мПолитика 3556

Нали те са умни, знаещи? Но и ние си имаме красиви - Вельов да си покаже плочките като този на правната комисия, видяхте ли какво момченце е, плочки има. Ама и Калин има плочки. Така, че има какво да покажем. И ние имаме такива тигри. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в болницата по-рано през деня.

Борисов с патерица: Сега го разбирам Слави, че не му лесно (ВИДЕО)

ОФИЦИАЛНО: Мандатът за правителство е в ръцете на ГЕРБ-СДС (ВИДЕО)

"Страх ги е, че ще спра да куцукам и ще се върна един ден. Ще си почина, те ще покажат какво могат и ще се върна, като се види, че не могат. Аз съм показал опита и мъдростта си през тези години.  Затова и тези хора стоят около мен и ме слушат, не защото съм по-силен. Ето Дилов ми каза, че ако знаят колко съм умен и колко неща знам, ще се побъркат. Но аз му казах, че е по-добре да ме подценяват. Да си говорят за "Винету", а те са две книги и дори това не знаят и говорят само за една. Нека ме подценяват", коментира премиерът Бойко Борисов от болницата по-рано, защото претърпя операция, докато обяви кои са кандидатите му за министри.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!