София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов на живо в Интернет критикува Трифонов, че използва Фейсбук (ВИДЕО)

Премиерът в оставка каза това на живо в своя профил в социалната мрежа
1 мПолитика 1714

Искат да ни хвърлят в хаос, при 165 депутати мнозинство искат да се отиде на нови избори след тези, след още десетки милиони похарчени за избори, които няма да имат капацитет на проведат. Обзаложих се, че Слави Трифонов няма да излезе за премиер и ще излъже хората, че няма да покаже кабинет, защото това са още два месеца шикалкаване. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов на живо в своята Фейсбук страница.

"Дайде ни цялата власт и ние ще ви покажем какво можем, но излезте и кажете, че имате план и хората да избират. А ние сега като от пещерата. Добре, че има Фейсбук, пуска едно съобщение и трябва да си правим своите изводи. Ние вече сме граждани, искаме да знаем как ще се управлява държавата", каза още премиерът в оставка.

"Слави Трифонов и Румен Радев играят игра, за да държат държавата в хаос? Има ли по-нормално нещо да излезеш и да кажеш, че считаш, че твоята партия за най-добрата, да кажеш, че си кандидатът за премиер, с няколко езика, защото имаше препратка в съобщението, че Антоанета Стефанова знае пет езика. Ами то всичките от нашите знаят езици", коментира Борисов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!