София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Борисов за Трифонов: Вършат работа на кандидат-президента Радев - да има собствена ЦИК

Премиерът в оставка не пропусна и на Великден да коментира политическата ситуация
4 мПолитика 2093

Крещящо е вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на Слави Трифонов, на Христо Иванов. За БСП да не говорим. Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов по повод позицията на правителството в подкрепа на позицията на ЕС срещу решението на Русия да забрани влизането на осем граждани на ЕС.

"Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да могат да свършат работа на кандидат-президента Радев - да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Ние сме уволнени, в същото време Борисов продължава да управлява. Не знаят какво правят", добави Борисов.

"Сега ни казват, че продължаваме да управляваме. То е казано: „Прости им, Господи, те не знаят какво правят“, каза Борисов.

„На конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви той.

Министър-председателят в оставка заяви, че е много доволен от ремонтните дейности в семинарията и добави, че само това да са направили по време на мандата, пак ще е доволен.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!