София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

Бойко Борисов: Стига са крали, вече три месеца много откраднаха, да помислят за хората

"Умолявам ги да се стегнат, защото държавата е тежко разделена и не е готова за избори", добави той

3 мПолитика 6461 Николай Парашкевов

"Народът огладнява и фалира, а Радев го вижда. Той трябва да се откачи от това ремарке с много проблеми и да прави нова партия, за да се съберат няколко партии с по 6, 8% без никаква отговорност. Единият министър казва спираме социалните помощи и въглища, а социалният министър мълчи", това заяви Бойко Борисов на брифинг в Стара Загора.

"Умолявам ги да се стегнат, защото държавата е тежко разделена и не е готова за избори. Те се компрометираха вече тези, които са в управлението. Умолявам ги да се стегнат. Стига са крали. Нека запончат поне малко да мислят за хората. Единствено това ги моял", добави той.

"Булгаргаз" има два прочита за мене. Пазар за милиарди, който в момента е държавен да го дадат и него на търговците на ток, за да крадат милиони. Две банди хасковски се бият кой да вземе контрола. Най-малко ми идва да защитавам Николай Павлов, който е министър на енергетиката на Румен Радев", допълни Борисов.

"Тотален провал. Няма финансист, няма икономист. Някой, който да каже добре е това, което го правите", заяви той по повод промените в КЕВР.