София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Бойко Рашков: Полицай, вършил услуги на наркобос, е станал вътрешен министър при Борисов

"Собственик на фирма, която строи пътища, от началото на годината е превел в ОАЕ 21 млн. лева
29 сПолитика 5022

Един собственик на фирма, която строи пътища, от началото на годината е превел в Обединените арабски емирства 21 млн. лева във връзка с тази дейност. И тъй като тази фирма не единствена, ние после се чудим откъде да вземем пари за заплати на лекари и учители. Това заяви пред бТВ служебният министър в МВР Бойко Рашков. 

Нито един от собствениците на фирмите, които са строили различните лотове, не се яви лично при г-жа Комитова да докаже с документи, че държавата му дължи пари. Те предпочетоха да изпратят на протест работниците си с машините, които доста увредиха настилката в центъра на София. Един от тях е този - така не му е плащала държавата, че е превел 21 млн. лева в ОАЕ. За някои от тези участъци няма направена и една копка, а на фирмите са давани значителни средства. Както преди се говореше, че са раздавани пари в куфарчета, сега е същото, каза вътрешният министър, като посочи, че в министерството има материали, че служител, който е правил услуги на известен у нас наркобос, срещу което е получавал заплата от него, впоследствие е станал министър на вътрешните работи. Как ще стане борбата с престъпността, като подобни хора са издигани по времето на Борисов - човек, подложил се на наркобос, е станал министър.

Снимка: Булфото

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!