София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА

Всеки, който желае, може да се включи след предварително записване


На 20, 21 и 22 февруари 2023 г. ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във Военномедиицнска академия (ВМА).

Инициативата ще обхване три направления: кандидат-студенти за специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“; студенти по специалност „Здравни грижи“ и дипломирани специалисти по „Здравни грижи”.

Участниците в Дните на отворени врати ще имат възможност да се запознаят отвътре с материалната база и оборудване. Наши специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата в структурите на ВМА – от кандидатстудентските изпити, през обучението до възможностите за професионално и кариерно развитие.

            Програма:

  • 20 февруари 2023 г. (понеделник): За кандидат-студенти за специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“ – общо две групи от 10:00 и 14:00 часа;
  • 21 февруари 2023 г. (вторник): За студенти по специалност „Здравни грижи“ – една група от 10:00 часа;
  • 22 февруари 2023 г. (сряда): За дипломирани специалисти по „Здравни грижи” – една група от 10:00 часа.

Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 26 203 или на e-mail: a.videnova@vma.bg.

Крайният срок за подаване на заявление е 17 февруари 2023 г. (петък). Всички записали се ще очакваме в съответния ден и час на централен вход на ВМА.