София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Доц. Мангъров: Всяват страх, за да е ниска избирателната активност, имат интерес (ВИДЕО)

"Няма нужда от всяване на страх от сутрин до вечер", каза още той
пропускане
18 сПолитика 231 Мирослав Митков

Непрекъсното се говори за пикове на заразени - като започнем от Цветница, Великден. Епидемията си следва естествения ход. Няма нужда от всяване на страх от сутрин до вечер. Няма съмнения, че този страх и това напрежение ще бъдат използвани за ограничаване на избирателната активност от хората, които имат най-голям интерес тя да бъде ниска. Това каза специално за телевизия Евроком доц. Атанас Мангъров, който е кандидат за народен представител от ПП АБВ.

Той коментира и интервюто на президента Първановов, в което той казва, че не одобрява номинацията на инфекциониста.

"Това е мнение на бившия президент Първанов като частно лице. Моите контакти с партия АБВ и с ръководството показват, че те са на съвсем различно мнение, че АБВ са мангъровисти. Те споделят моите виждания по въпросите за това, което се случва в страната", каза той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!