София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Има ли сили Локо Пд за чудо във Франция?

Дадоха виза на Стивън Езе

11:45 ч. 15.08.2019 г.Спортни 18

„Локомотив Пловдив“ ще опита да направи истинско чудо в Страсбург тази вечер. Футболистите на Бруно Акрапович загубиха първата среща, играна в Пловдив, с 0:1. „Смърфовете“ играха с човек по-малко почти през цялото време, а освен това съдията не отсъди и чиста дузпа в тяхна полза.
Въпреки че всичко беше срещу тях, те оставиха сърцата си на терена и заслужаваха минимум да отбележат гол. Без съмнение, днес те ще се раздадат докрай в опит да изхвърлят силния тим на „Страсбуг“. Залогът е плейоф за влизане в груповата фаза на Лига Европа.
Основният защитник на „Локо“ Стивън Езе първоначално не получи виза и не отпътува с тима си към Франция, а остъствието му беше поредния удар по амбициите на пловдивчани. Едва тази сутрин Езе получи разрешение да се присъедини към съотборниците си. Акрапович не може да разчита на още важни фируги в защита и неминуемо ще има проблеми при определянето на стартовия си състав.
„Страсбуг“ е много опитен отбор, част от френския елит, но като че ли подценява бълраския си съперник. Това си пролича още миналата седмица, но днес може да се окаже и скритият коз в ръкава на Акрапович.