София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Инспекция на Борисов: Мързи ги да хвърлят боклука в депата, ще има санкции (ВИДЕО)

Обиколка на премиера
13 мЕвроком 861

В неделя премиерът Борисов предприе ранна инспекция, като с него е и министъра на околната среда и водите Емил Димитров. Те разгледаха Националния център за наблюдение на всички язовири, където се следи и качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време.

"Имаме авария в един от язовирите, тръба е спукана, към момента трябва да е отстранен проблемът", допълни Емил Димитров.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Мързи ги да стигнат до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!