София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Ирина Асиова-Диамант: Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог

Коментар във Фейсбук
33 мЕвроком 14133

Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог. А ние имаме спешна нужда от нов премиер. Виждате ли този отчаян, неадекватен човек?! Той не се бори за власт, а за физическо оцеляване. Нали го чухте как рецитира приповдигнато... ПОгледни, пОгледни какви красоти. И кокичетата спасихме... Един череп в ръката и ... Хамлет ъф Банкя. Страшно е. Как рухна пред очите ни за няколко месеца... Лицето му, гласът му, езикът на тялото просто крещят за помощ. Пред очите ни е заложник. Като онези пленници на Ал Кайда с мачете пред гърлото. Бойко, мигни веднъж ако е Шиши и два пъти ако е Турски поток.

Толкова е ясно, че не я иска тая работа повече. Мечтае да се махне и да забрави как се е оплескал. Но няма мърдане. Взел е парите. От ония пари, които и да искаш не можеш да върнеш в брой. Изплащат се само с услуги. И докато не си изпълни обещаното ние ще трябва да гледаме как отчаяно броди по магистрали, имитира управление, раздава подаяния, изнася монолози и чака тая мъка да се свърши. За нацистките препратки дори не ми се коментира.

Такива претенции можем да имаме към грамотен и културен управник. И само себе си можем да виним, че 20 години търпим това позорище, което държи цяла един народ заложник на алчността и простотията си. И само от нас зависи да сложим край на банкянската трагедия.

Ирина Асиова-Диамант

Очаквайте още от журналистката в ефира на "ЕвроДикоф" по телевизия "Евроком" от 20:00ч на 13.11.2020г.