София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Карадайъ: Ще участваме в управлението при ясни приоритети - да възстановим държавността

"Ние не можем да бъдем във властта, която няма цели и посока", категоричен е той
1 мЕвроком 427

Всички партии участват в изборите, за да ги спечелят и да стигнат до властта. Въпросът е за какво е тази власт. За ДПС властта никога не е била самоцел, а инструмент за реализиране на програма за управление на страната. Това коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред БНТ.

Според него властта е само, за да може да се подобри качеството на живот на хората в държавата.

Ще поискаме да участваме пряко в управлението при ясни приоритети - ние имаме ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната. Трябва да изберем пътя, по който ще се развива страната, посочи председателя на ДПС.

Най-важното е да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и държавността в страната, допълни той.

"Ние не можем да бъдем във властта, която няма цели и посока. Властта е за преследване на определени цели. В последните 11 години държавата върви на инерция, без ясни приоритети, без програма за ускорено развитие. Сегашното управление няма цел и посока. България не е абонирана да бъде последна в ЕС. Бъдещото поколение не е призвано да им завещаем дъното в ЕС". Това беше критиката на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ към правителството на Борисов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!