София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Каролев: Изглежда, че Тръмп ще загуби изборите, коронавирусът му изяде главата

САЩ избират кой да бъде следващият президент
11 мЕвроком 2068

Аз съм фен на Тръмп, в сравнение с Байдън, разбира се. Изглежда, че Тръмп ще загуби изборите. Това са избори с най-голяма избирателна активност, който и да бъде избран ще бъде избран с най-много гласове от 1990 г. насам. Другото, което е ясно е, че най-голям процент в изборите ще бъде по пощата. Това е големият проблем в САЩ. Защо това се е случило нямам идея и се говори, че има измами, но аз не вярвам да има такива измами. Това каза Владимир Каролев в ефира на БНТ.

"Докато февруари и март беше ясно, че Тръмп ще спечели, коронавирусът му изяде главата. Както и 770 млн. долара събра Байдън, при разлика на 240 млн. долара за Тръмп. И парите на Байдън са отишли за доброволци, които да помагат и за гласуването по пощата", допълни Каролев.

"Нямаше анализатор, който да не твърдеше, че Тръмп ще спечели, освен болните демократи, и то много комфортно. Беше ясно какво е състоянието на вътрешната икономика. Доходите на хората се повишиха, дори и на хора, които от много време не са виждали повишение на доходите - афроамериканците и латиносите. В деня на изборите САЩ съобщи, че е излязъл от Парижкото споразумение за околната среда, но явно американците не се интересуват от тази тема. Тръмп е ексцентричен човек, но ще остане в историята като един добър президент", каза още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!