София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Христо Иванов: Ердоган се появи на конференцията на ДПС, за да рекламира Бойко Борисов

Ще се търси коалиция между ГЕРБ и ДПС, добави той
53 сЕвроком 519

В Турция има автентични български демократи, които няма да гласуват за Доган и Ердоган. Това е причината ДПС да не иска гласуване по пощата. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов пред Нова.

„Ердоган се появи на конференцията на ДПС, за да рекламира Бойко Борисов и ГЕРБ“, посочи той, като допълни, че ще се търси коалиция между ГЕРБ и ДПС, за да се усвоят средствата по следващия програмен период.

Съпредседателят на "Демократична България" коментира и темата за работата на избирателните секции за следващите избори, като обясни, че отчитането на бюлетините ще бъде по-трудно заради смесената система с машинно и хартиено гласуване.

„Не търсим повод да оспорваме изборния резултат. Нашата цел е да се проведат легитимни избори, в които цялото общество да има доверие в резултата“, коментира той и допълни, че е важно броенето на бюлетините да бъде излъчвано.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!