София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Христо Терзийски: Следи се нивото на заболеваемост сред служителите на МВР

Според него нивото на здравните услуги в Медицинския институт на МВР е високо
56 сЕвроком 339

Непрекъснато се следи и се събират данни за нивото на заболеваемост сред служителите на МВР. Високо е нивото на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на МВР. Създадена е организация за поетапно ваксиниране на всички, заявили желание служители и на техните семейства. Това заяви вътрешният министър Христо Терзийски по време на посещение в Златоград, Мадан и Баните. Той бе придружен от директора на  ОДМВР - Смолян старши комисар Николай Димов и проведе работни срещи със служителите в структурите на територията на дирекцията.  

Запозна се на място с организацията и условията на работа в районното управление,  районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък – Баните, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

"Искам лично да Ви благодаря за добрата работа, за положените усилия и постигнати професионални резултати", с тези думи министър Терзийски се обърна към служителите и подчерта, че пандемията от COVID-19 добави допълнителни отговорности и ангажименти към и без това напрегнатото им ежедневие. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!