София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Кирил Петков: Очаквам тежка компроматна предизборна кампания

"Ние ще говорим с откровено с хората и ще си признаем и грешките, които сме допуснали"

23 дниПолитика 12

Очаквам тежка компроматна предизборна кампания, с която нашите опоненти ще се опитат да ни вкарат в обяснителен режим. Ние обаче ще се стремим да не влизаме в техния тон. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в Пловдив. 

Кирил Петков заяви, че са решили да разговарят с хората, въпреки че предизборната кампания все още не е започнала. Според него е много важно да чуят мнението на българите за своите действия и какви проблеми ги вълнуват.

"Ние ще говорим с откровено с хората и ще си признаем и грешките, които сме допуснали. Една от тях е, че искрено повярвахме, че нашите партньори от ГЕРБ са готови да направим заедно необходимите реформи в обществото. Останахме разочаровани от техните действия. Доволни сме обаче, че мнозинството българи искат реформите да се случат и всеки, който управлява, ще бъде принуден да ги извърши", заяви Кирил Петков.

Снимка: БГНЕС