Малинов: Само съдът може да ме нарече шпионин

"Не всичко е такова, каквото изглежда"

2 месецаПолитика 7

Единственият, който има право да ме нарича "шпионин" е българският съд. Какво значи, че съм шпионин? Това заяви председателят на НД "Русофили" Николай Малинов във връзка с обвиненията на прокуратурата, че е извършвал неправомерни действия в интерес на Руската федерация. 

И българското правителство, и българският президент взеха едно много сдържано решение. Единствените въпроси  остават към прокуратурата и скандала на прокуратурата с русофилите в България, коментира Малинов, като добави, че според него голям процент от българите са русофили. 

Малинов допълни, че Русия желае и продължава да развива отношения на взаимна изгода с България. Путин самият разбира, че българските власти са подложени на огромен външен натиск. 

Въпросът е много по-глобален. Затова как Европа се отнася към Русия. За това Макрон как се отнася към Турция и НАТО и т.нат, коментира още председателят на "Русофили".

Не всичко е такова, каквото изглежда. Но Путин ясно и категорично разделя българските власти от българския народ, който в голяма степен категорично чувства себе си русофил. 

В събота ще се състои национален съвет на "Русофили", информира Николай Малинов, като увери, че в действията си се ръководи от личната си съвест и националния +съвет.

Моят началник е моята съвест. Винаги ще отстоявам интересите на България, категоричен е той. 

ОЩЕ ОТ Политика

Ботевград в защита на кмета си

Стотици хора изразиха подкрепата си към Гавалюгов

13 чПолитика

В Ботевград водата намалява, интересите - не

Разширено интервю на кмета Иван Гавалюгов пред “Евроком”

15 чПолитика

Днес руските дипломати, обвинени в шпионаж, напускат България

Москва нарече експулсирането на двете лица открито недружелюбен ход

19 чПолитика