София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: Основните партии, които поддържат скъпоплатени армии от тролове, са ГЕРБ и БСП

Коментар на експерта по национална сигурност във фейсбук
7 сVox Populi 1652

Мдаа. Войната на тронове премина в следващата си фаза - война на тролове. Основните партии, които поддържат скъпо платени армии от тролове са ГЕРБ и БСП. Да си знаете.
Партийните тролчета рязко преминаха границата ми на търпимост в страницата след като разбраха, че оставам равноотдалечен от политическите партии в нашата балканска мафиотска република. Общувам с всякакви хора с партийни убеждения, но това засега не означава нищо. И има причина.
-----------------------------------------------------------------------
И понеже няма как да оставя дори помисъл в предизборните тролчета, обявявам режим на военно положение на тази моя страница и създавам своя армия от маркови тролове. Те ще почистят и блокират завинаги всеки, на който профилът му има признаци на прикритост, фалшива откритост, както и всеки който влиза в изкуствено провокирани от самия него противоречия, относно бъдещи мои постове. Това военно положение ще продължи до края на изборите и няма да има толерантност, разбиране, демократични, човешки права и прочее, които да пречат на моя принос в настоящата поредна фалшива битка за държавния трон. Това е положението, господа другари!
------------------------------------------------------------------------
Ще поднасям информация на читателите си каквато намеря за добре, но навременна и проверена с цел разкриване на всички възможни лъжи, манипулации и познати за всички нас други действия на бъдещи държавни хрантутници и прочее нехранимайковци, пожелали чрез легитимиране на поредните фалшиви избори държавни и политически постове. И пари.
Но понеже всеки играч си има тактика и план, моят е да достигна до поне 3 милиона български граждани по различни канали чрез иновативни средства, собствено ноухау и други непопулярни механизми. Нека всеки да може да чуе различна от политическата гледна точка, пък после сам да реши какво да бъде неговото поведение на предстоящия договорен мач.
И най-важното е да не забравяте, че кампаниите по вдигане на активността на вота ще се водят с фокус "партийните телевизии", каквито вече имат всички основни играчи на сцената, затова ви препоръчвам от днес до края на изборите да бъдете с тапи в ушите си когато гледате произволна партийна телевизия. Направете ги безсмислени за мозъците ви и вдигнете смело вашия червен картон. Тези телевизии са тяхното основно оръжие с което ще ви зомбират и лъжат, за да постигнат предварително договорения резултат. Помнете това - слушайте, но не ги чувайте. Пропагандата е отрова!
Ще спечелим битката, но ни трябва още малко търпение.
Николай Марков, Фейсбук