София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Масонът, работил в "Мултигруп", Димитър Недков: Властта е единственият бизнес у нас

По думите му ролята на корпорации и бизнес сдружения е отминало
3 мПолитика 13270 Мирослав Митков

„Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на задкулисието. Няма по-тайни общества от системните политически партии, които знаем, че сключват пакетни сделки за съдбата на целия Европейски съюз, и то на тъмно. България не е встрани от целия този процес. Всичко, което наблюдаваме през този прословут български преход, се е случвало скрито и е довело до голямото компрометиране на т.нар. демокрация“. Това каза пред БНР писателят Димитър Недков, масон, работил в „Мултигруп“. 

По думите му ролята на корпорации и бизнес сдружения е отминало: 

„След идването на гражданина Сакскобургготски единственият бизнес, който остана в България, е властта. Това е единственият бизнес, който чрез усвояване на публичните средства усвоява печалби. Публичните средства в България се разпределят между не повече от 50 човека. В България не се случи истински бизнес, всички бизнесмени са със статута на еднолични търговци“. 

В предаването „Политически НЕкоректно“ Недков допълни: 

„Нашият провалил се български преход роди елит, който произтича и се самовъзпроизвежда чрез обслужването на чуждоземни глобални интереси. Големите началници на тези инженерни проекти родиха проекта „Бойко Борисов“, проектът „ГЕРБ“ е заченат извън България, за да свърши определени задачи... Българският политически пейзаж не е същият. Накъде ще вървим, как, трудно е да се отгатне. И то в една изключително сложна глобална обстановка“. 

Според писателя ние сме изгубили целостта на нацията си - имаме България тук и прокудената в целия свят България. 

„Загубихме най-важния за една нация суверенитет - образователния... В момента в света тече ментална война, войната за контрола върху съзнанието на народите... Новият код на България е в младото поколение, което все още не е покварено от политическите нрави“. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!