София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

„МЕДИЦИНСКИ ОДИТ“ ПОВИШАВА НИВОТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ

АГЕНЦИЯТА СТАРТИРА ПРОВЕЖДАНЕТО НА СЕРИЯ ОТ ОБУЧЕНИЯ
6 годиниЗдраве 14 Боряна Райчева

Изпълнителна агенция „Медицинки одит“ започва проект, предвиждащ повишаването на компетенциите и професионализма на служителите си.
Общата стойност на проекта възлиза на над 78 000

лв., като той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „ Административен капацитет“ , съфинансирана от Европейският съюз.
Целта на проекта е по-високата ефективност на работа на служителите на агенцията.
Изпълнените дейности до момента включват сформирането на екип, проведена процедура за избор на изпълнител за организиране и провеждане на обученията , осигуряване на информация и публичност, логистика и транспорт.
От агенция „Медицински одит“ обръщат сериозно внимание на доверието между лекар и пациент, както и на това на здравния сектор да се осигурят високо квалифицирани кадри. В проекта освен лекции и семинари, са включени и практически занятия и специализирани обучения. В проекта участие ще вземат 35 служители на агенцията като всички дейности трябва да бъдат изпълнени до края на юли.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!