София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

МЕЖДУНАРОДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА SECURITY 2015

КАКВО НОВО И ПОЛЕЗНО ИМА В СФЕРАТА НА СИГУРНОСТТА?
пропускане
5 годиниТехнологии 209

На откриването на изложбата за специализирана техника и охрана, във фоайето на Интер Експо център, присъстваха зам.-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов, председателя на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) Здравко Дерелиев, главния секретар на МВР Георги Костов, главният комисар Никола Николов, председателя на Българската търговско – промишлена палата Цветан Симеонов.

След кратки речи от партньорите на организаторите и зам.-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов официалните лица преминаха по щандовете на фирмите участнички, за да се запознаят отблизо с предлаганите нови технологии и услуги в областта на сигурността.
Тази година разнообразието на фирми, които представят продукцията си е голямо. Освен от България в Security Expo участват и фирми от Германия, Дубай, Босна и Херцеговина, Чехия, Русия, Италия.
За първа година акцент в експозицията ще бъдат мобилните устройства, периферията им и на най-съвременните софтуерни приложения. В рамките на изложението ще се проведе демонстрация на видеокамери.
За втори път изложението за охрана се провежда съвместно с Българска строителна седмица. Съчетанието на двете инициативи е, за да се покаже колко важно е строителите и проектантите да се съобразят с новостите в системите за сигурност, за да създадат една по-уютна и сигурна среда.
От организаторите на Международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО обещават тя да е един плодотворен форум за обмяна на опит и мнения. За времето на събитието са подготвени и множество демонстрации.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!