София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Младежите от Републиканци за България проведоха среща със симпатизанти

На събитието присъства и председателят на партията Цветан Цветанов
50 сЕвроком 304

Любомир Методиев координатор на младежката организация на ПП „Републиканци за България“ проведе среща с млади хора, проявяващи интерес към политиките на партията, съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

Той им представи възможностите за тяхното социално развитие. 

"Републиканци за България" залага още от самото си учредяване на млади кадри и разчита на пълноценното им участие в политическия процес. Младежката структура, предоставя възможност за придобиване на професионален опит и изясняване на целите, както и професионално развитие. Това дава  реална възможност на младежите да въздействат върху тяхната общност и да са част от промяната и вземането на правилни решения. 

На срещата присъстваха председателят на партията Цветан Цветанов, координаторът на сектор „Демографски, етнически и религиозни проблеми“ Горан Благоев и Петко Чамов, временно изпълняващ областен координатор за София-град, които са част и от Изпълнителния съвет на Републиканци за България.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!