София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Николай Марков: Милиард след милиард! Взимаме от националния джоб, пъхаме в офшорния джоб!

Коментар във фейсбук

Николай Марков: Милиард след милиард! Взимаме от националния джоб, пъхаме в офшорния джоб!

Коментар във фейсбук

1 месецVox Populi 856


Онези нахвърляни парцалени кукли в парламента, наричани депутати, били заседавали!? Господи, помилуй! 

Да приемем, че куклите имат формален повод да ползват думата "заседание", като, че ли не става дума за вдигане на ръчичка и узаконяване на всичко каквото реши организираната престъпна група, наричана официална  държавна власт! То като гледам лицата и на всички управници в ЕС ми се плаче, но какво да се прави - колелото на историята трябва да се върти, върти и върти!

Та, докато се чесали по празните глави и големи задници, нашите народни куклички, решили да вдигнат спешно възрастта за постъпване в армията на 40 години. Много спешно, по време на чума. Какво ли са ни замислили съюзниците!? Преди две години бях поканен на заря в Панагюрище и като видях войниците на парада, направо онемях. Помислих си, че са взели лош материал от няколко пенсионни клуба и са ги облекли във военни униформи, но после се успокоих като видях, че все пак издържаха прави до края на партийното соаре-манифестация. Въпреки, че всички бяха с наднормено тегло, изпразнени от смисъл лица и изгубени в пространството духове. Както се пееше в песента от войнишкия мегдан - "Велик е натовския войник! Велик, велик, велик." 

На всички ни е ясно, че освен нищо друго и армия нямаме, но за сметка на това всяка година изчезват по 1,5 милиарда от джобовете ни, в посока на други джобове!!! За сметка на това пък си пребоядисваме руските танкове и ги пишем за "модернизирани", демек вече могат и да запалят двигателите. Когато служих в армията, имахме военни аксиоми и една от тях гласеше: "Всичко мокро е чисто и всичко боядисано е ново." Аз служих, обаче, в руския корпус и все пак успях да науча нещо важно и непреходно за военното дело, което до гроб ще ми върши работа. За 40 годишните каракачановски кучета не знам, но мисля, че тях и виетнамците няма да могат да изядат, защото ще си счупят зъбите. И понеже са натовци - ни риба, ни рак, на практика и за чеп за зеле не стават и в това съм напълно убеден. Нежели за войници.
.........................................................................................
Лъжа след лъжа, милиард след милиард! Взимаме от националния джоб, пъхаме в офшорния джоб! Гледаме надалеч, а не виждаме пред носа си!
.........................................................................................

Някога, България е била наистина велика страна и който го отрича, той нищо не знае. А голямата истина е, че и днес продължаваме да газим по чиста вода и да ходим вечно жадни. И всички други народи ни се смеят, а някой дори посмяха да се гаврят с нас. По всякакви начини.

Изходът е само един - първо почистваш собствената си къща, след това наоколо! И не спираш да поддържаш дома си чист, за да знаят вероломните, че няма отредено за тях място, в Светая Светих на праведниците...