София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Нинова: България е достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи

Тя честити празника на Независимостта
3 мОбщество 341 Мирослав Митков

Позволете да честитя празника на всички български граждани и сънародници, където и да се намират по света. Честит да е празникът на Независимостта. Това е ден за българско самочивствие, ден за уважение към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"В манифеста, който княз Фердинанд е прочел в Търново, пише, че България е достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Достойна е била и тогава, достойна е и днес. Това достойнство трябва да се защитава всеки ден и е задължение най-вече на българските политици. Българският национален интерес и българският национален суверенитет трява да са водещи при всяка наша мисъл и действие", допълни тя.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!