София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Единият от убийците на жената в Русе е бил неин познат

Убийството на Ери Пехливанян е извършено на 11 януари
7 мКрими 753

Убийството на съпругата на координатора на ГЕРБ в Русе Ери Пехливанян е извършено на 11 януари. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Русе.

Останки от тялото на жената са изхвърлени на 30 км от града по поречието на р. Русенски Лом. Задържани са двама мъже от Русе от арменски произход, като единият от тях е бил неин познат и е бил наясно с бизнеса с аптеки на семейство Пехливанян. От дома ѝ са задигнати 65 000 лева, в банкноти в евро и левове.

Веднага след извършеното престъпление мъжете са си поделили парите. Единият е погасил с 16 000 лева дълг към бързи кредити, другият планирал с откраднатите пари да си купи автомобил. Очаква се до петък да им бъде гледана мярката за задържане под стража.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!