София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Осигурен е зелен коридор за всички желаещи да се ваксинират в град Бяла

Кабинетът ще бъде отворен и на самия Великден
2 мЗдраве 200

В Бяла днес до 16.00 часа ще бъде отворен зелен коридор за желаещите да се имунизират срещу COVID-19. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация - Русе. Кабинетът ще работи в Многопрофилната болница за активно лечение „Юлия Вревска“. Гражданите ще имат възможност да се имунизират с избрана от тях ваксина – на „Пфайзер“ или „Астра Зенека“.

Кабинетът ще бъде отворен и на самия Великден на 2 май от 9.00 до 16.00 часа. Предварително записване не е необходимо. През почивните дни там ще се извършва и реимунизация, както и поставяне на първа доза от съответната ваксина на записалите се в електронната система. Продължават и имунизациите съгласно Националния ваксинационен план. Създадена е организация, която да не позволява смесване на отделните потоци.

В Русе зелените коридори ще бъдат отворени утре и през идния вторник. На 1 май ваксини ще бъдат поставяни от 08.30 ч. до 13.30 ч. в Медицински център – 1, по-известен като бившата Втора поликлиника, намиращ се на ул. „Борисова“ 36.

На 4 май имунизации ще бъдат правени в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков – Русе“. Кабинетът в Белодробната болница ще работи от 09.00 ч. до 16.00 ч.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!