София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Откраднаха кутия с дарения на болно от тумор в мозъка дете

Престъплението е извършено в Плевен

Откраднаха кутия с дарения на болно от тумор в мозъка дете

Престъплението е извършено в Плевен

11 месецаКрими 11 Боряна Райчева


Откраднаха кутия със събрани дарения за болно момиченце от Плевен, съобщи майката на Сузи. Детето се нуждае от спешна операция, а парите са били жизненоважни. Бреза Иванова разказа, че кутията за дарения в ресторант „Национал“ е била открадната, а парите в нея, които не са били малко, са били откраднати. Разкъсаната кутия е намерена след това в тоалетната на заведението. Ако някой знае нещо за кражбата, се надяваме да съобщи, призовава майката на Сузи.
До момента събраната сума за лечението е 33 279.74 лв. В града има поставени кутии за дарения на няколко места. Всички, които искат да помогнат на Сузи и семейството и могат да се включат и в благотворителния концерт, който ще се състои на 21.06. 2019 г. (този петък) в ресторант ,,Нестинарка“ с участието на Софи Маринова и Наско – Ментата.
Сузан Мехмедова е на 12 год., ученичка в 6 клас. Детето е с диагноза тумор на главния мозък, което налага и операция за отстраняването му. За животоспасяващата интервенция са необходими 25 000 евро. За събиране на средствата от ОУ „Д-р Петър Берон“ обявиха дарителска кампания, средства бяха отпуснати и от Общински съвет – Плевен.
За връзка с майката на момиченцето, може да звъните на тел. 0892 04 39 69 – Бреза Иванова.
За лечението на Сузан има открита и банкова сметка:
BG68UNCR70001523522750
BIC – UNCRBGSF
Уни Кредит Булбанк