София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Радина Кърджилова и Деян Донков посрещнаха второто си дете в болница в Пловдив

В момента и майката, и бебето са в отлично здраве
11 сОбщество 531 Ивана Иванова

Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път. Йоан се роди в 8.43 часа тази сутрин с помощта на д-р Даниел Ставрев и проф. Благовест Пехливанов. Това написаха от болница "Селена" в социалните мрежи.
 
Застраховка на здравето на Йоан актьорите избраха да направят като съхраниха стволови клетки от пъпната връв за период от поне 20 години в българската тъканна банка „Селена целс“. Бебето е с идеално тегло от 3290 грама и ръст 51 сантиметра.
 
Последните месеци на бременността на Радина минаха с леки неразположения, причинени от умора и тежест, а в началото на март актрисата се зарази с коронавирус. В момента и майката, и бебето са в отлично здраве и се очаква да бъдат изписани от болницата в края на седмицата.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!