София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Разпитаха Патриша Тийвс след скандала с Христо Шопов: В основата на скандала бил спор за кучета

Актьорът Христо Шопов е задържан в 7 РПУ, а причината е, че е заплашил жена с оръжие

2 месецаОбщество 3 Марияна Стойчева

Патриша Тийвс се яви на разпит около 12.40 ч. в 7 РПУ. Тя обясни, че не може да коментира пред медиите случилото се, но уточни, че вчера за първи път е говорила с актьора Христо Шопов.

Припомняме ви, че актьорът Христо Шопов е задържан в 7 РПУ, а причината е, че е заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София.

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов – Патриша Тийвс, е заснела с видео спречкването, на което се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет. Причината за заплахите се стига след междусъседски спор.

Стна ясно, че Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

По думи на Патриша, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.