София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Росен Йорданов: Манолова, Сидеров и АБВ са намръщените ученици от двора

Според психолога поведението им показва, че знаят, че може и да не си изкарат изпита, но вярват, че са заслужавали да го вземат
4 сПолитика 355 Златина Петкова

“Партиите на Мая Манолова и на Волен Сидеров, както и АБВ имат нещо общо помежду си. Представителите и на трите формации приличат на намръщените ученици от двора. Особено при госпожа Манолова и Сидеров поведението им показва, че те сякаш знаят, че няма да изкарат изпита, но са дълбоко убедени, че било справедливо да го вземат”, коментира пред bTV психологът Росен Йорданов, базирайки се на поведението на лидерите на формациите при записването им в ЦИК за предстоящите избори.

Йорданов обясни, че това било предизвестяване на предстоящ провал. “Докато поведението на доцент Мангъров, при регистрацията, прилича на такова на ученик, който е попаднал в ново училище, което може би доскоро е било някаква елитна школа, но сега е загубило своя престиж и въпреки това той е особено щастлив, че е попаднал в това училище”, допълни психологът.

По думите му, доцент Мангъров приличал малко и на Алиса в страната на чудесата - видимо доволен, но не знаел къде точно се намира.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!