София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Съдът осъди на 10 години затвор французин блудствал с деца у нас

Намерени са файлове с порнографски материали в дома на французина
1 месецПравосъдие 6 Надежда Максимова

Съдът в Добрич осъди на 10 години затвор и глоба от 3500 лв. 63-годишен френски гражданин за блудство с малолетни момичета у нас.
Мъжът се заселил в България през 2018 г. и заживял в къща под наем в село в Община Балчик.

Така се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане. В семейството е имало деца на възраст между 9 и 11 години, съобщиха от прокуратурата.

 Той започнал да ги разхожда, водел ги на различни места и ги черпел. Момиченцата започнали да гостуват и в дома му. При срещите им децата понякога били придружавани от семейството, но често французинът ги взимал с автомобила си и оставали насаме.

През коледната ваканция на 2019 г. посещенията на децата в дома му зачестили. Станало ясно, че мъжът започнал да блудства с тях през януари. Той дори заснел част от посегателствата си.
Едно от децата разказало на учителката си за случилото. Тя споделила това с директорката на училището, която подала сигнал в полицията.

При претърсване в дома са намерени и файлове с порнографски материали. Мъжът има криминална регистрация във Франция за отвличане на малолетно лице и за подкупване на непълнолетно лице. Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!