София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

СКАНДАЛЕН ЗАПИС: Петков, Василев и Хр. Иванов обсъждат как да изперат Борисов? (ВИДЕО)

"Идеята на Христо Иванов е да се въведат европейски практики, която ще се влачи поне шест месеца"

4 чПолитика 32484

Имаше дъжд от всякакви лидери, които ни звъняха. От Г-7 и Шарл Мишел и Урсула (фон дер Лайен). Това заявява мъж, чиито глас наподобява този на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков на записа, пуснат днес от народния представител Радостин Василев. 

Това правителство ще продължи, докато Бойко се страхува от Гешев и от президента. Това заяви от своя страна глас, наподобяващ този на Асен Василев.  

Борисов към днешна дата каза, че не иска да има главен прокурор. Знаем каква е мотивацията. Какво става, ако утре повдигнат обвинение на Борисов. Христо Иванов предложи нещо: Казваме, че се прави комисия по имунитетите, защото той няма да е само за Борисов. Идеята е да се каже, че тази комисия работи, докато се смени конституционната реформа, се чува още на записа. 

Идеята на Христо Иванов е да се въведат европейски практики, която ще се влачи поне шест месеца, обяснява Василев. 

Интелектуалците са 7 до 10%. Ако пуснеш народа да се репрезентира, както е, ние трябва да сме 7 до 10% заедно с ДБ, заявява още гласът, наподобяващ този на Кирил Петков на записа. 

Очаквайте подробности!