София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Списък за добрия родител: топ аксесоари за плажа

Да бъдеш с дете на море не е толкова лесно, колкото може би изглежда
1 месецРазвлечение 434

Да бъдеш с дете на море не е толкова лесно, колкото може би изглежда. Някои родители дори избягват почивките с малки деца, тъй като смятат, че няма да успеят да си отдъхнат пълноценно, а дори напротив – вероятно ще се натоварят повече. Истината всъщност е, че децата просто имат нужда от нещо, с което да се забавляват покрай вас, докато вие се излежавате под лъчите на лятното слънце. Решението на иначе големия проблем за някои хора е в малките неща, които обаче ще направят всеки малчуган щастлив и доволен. В този списък ще споделим с вас кои са нещата, които да вземете със себе си на плажа, за да бъде вашето дете радостно и усмихнато през цялото време, а вашата почивка да бъде спокойна.

  1. Детска пластмасова кофичка Bigjigs

Като за начало започваме с това, което всяко семейство с дете трябва да носи със себе си на плажа. Кофичката е нещо, което носи огромно щастие на хлапетата, тъй като от пясъка и водата могат да сътворяват какви ли не неща. Въображението на децата е огромно, така че те чудесно ще се справят със задачата да построят огромен замък например. Интересните изображения по кофичката ще бъдат допълнителен повод за усмивки. Хубавото е, че кофичката е изработена от материали, които отговарят на европейските изисквания за безопасност, така че всеки родител може да бъде спокоен за своето дете, докато то си играе на пясъка.

  1. Ludi басейн с тента

Ясно е, че няма как да оставим децата да стоят постоянно във водата. Трудната задача тук е това да бъде обяснено именно на тях. Ако имате в себе си Ludi басейн с тента обаче, няма да имате никакви проблеми. С помощта на този продукт детето ви ще бъде едновременно на сянка и във водата, което е чудесен баланс между вашето желание и това на детето ви. Басейнът е подходящ дори за новородени, лесен е за употреба и е създаден от слънцезащитен материал – общо взето предоставя всичко, от което можете да имате нужда.

  1. Воден пистолет

Дори и на пясъка, децата ви имат нужда да се разхладят и да се почувстват по-добре. Чудесен вариант за това са водните пистолети, които са точно толкова забавни, колкото и приятни за използване. Ако с вас има и друго дете, което също има воден пистолет, то тогава вече веселието е сигурно. Вероятно и вие ще „пострадате”, ако сте някъде наблизо, но в това няма нищо лошо – времето е горещо, а почивните дни са точно за забавление.

  1. Надуваема топка

Става ли въпрос за деца, топката винаги е сред най-добрите избори, които можете да направите, за да ги забавлявате. Естествено, на плажа не сте сами. Около вас винаги ще има хора, които ще искат да се наслаждават на почивката си, затова най-правилният избор е надуваемата топка, която не може да пречи на никого. Детето ви ще се забавлява, а всички наоколо ще бъдат спокойни. Освен това, топката може да бъде декорирана с най-популярните анимационни лица, на които децата се радват.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!