София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Цацаров коментира скандала с ОЛАФ: Може да са повече от двама обвинени

"В зависимост от коя страна свети прожектора, се говори различно"
14 мЕвроком 648

Това, което ми известно е, че сигналът е изцяло след разследване на ОЛАФ. Нямам спомен да е имало сезиране от ОЛАФ. Не може да искате да знам. Част от обвиненията са медийни, а други политически. Едното разследване е на ОЛАФ, а другото е на прокуратурата. Те ще покажат. А съдът ще режи. Не мога да коментирам решения на КЗК. Това коментира председателят на 

„Моят отговор е недопустим в момента. Като главен прокурор ако съм бил сезиран от ОЛАФ, бих постъпил по същия начин като сегашния главен прокурор“,заяви още той.

„За да мога да отговоря, трябва да прочета всичко. Като гражданин имам доверие в ОЛАФ и в прокуратурата. Дали ще са двама, или повече обвинени, ще стане ясно. Има закон, който важи за главните прокурори“, продължи Цацаров.

„Не съм запознат. В зависимост от коя страна свети прожектора, се говори различно. Кой е прав и не, ще каже ОЛАФ“, завърши той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!