София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Веселин Марешки: Трябва да пратим некадърните политици и разбойници в историята

По-лошо от мързеливия работник е работникът некадърник, заяви той
34 сПолитика 1933

Трябва да пратим некадърните политици и политически разбойници в историята, за да тръгне България по нормален път и в крайна сметка ресурса, който имаме и като природа, и като народ, интелект, трудолюбие да даде плодовете си и да направим този земен рай, за който пеем в химна си. Това каза в интервю по БНТ лидерът на ПП "Воля Веселин Марешки.

„Това, което ние казваме, е, че ако партиите през всички тези 30 години на Прехода правеха поне по 1,2 от най-важните неща, които обещават, България щеше да бъде различна. Всички през тези 30 години обещават. Най-важни са резултатите. Резултатът, който виждаме в момента, са милиони бедни. По-лошо от мързеливия работник е работникът некадърник, защото той в своето некадърно усърдие може да натвори такива глупости, които да оправяме години наред. Глупостта, в която България фалира. Пенсията беше 3 долара. 10 долара заплата. Редене по опашки. Крах на България. Министърът, който беше тогава, не само, че не са го пратили в историята, а отново е водач на листа на съответната партия, която е фалирала България“, каза още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!