София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 5 °C
Варна 6 °C
Бургас 9 °C
Начало Новини Предавания На живо

ВИСОКИ КАЧЕСТВА: Бившият модел Вили Сечкова става почетен консул на Южна Корея в Пловдив

Тя е мениджър на "Синопойнт" ЕООД" - официален ритейлър на корейската компания "Самсунг"
30 сЕвроком 1051

По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив. Това информираха от правителствената пресслужба.

Виолета Сечкова става популярна като лице на няколко телевизионни предавания. Известно е, че тя е партньор в живота на бизнесмена Александър Сталийски, който в конкретни среди се слави като близък приятел на премиера Бойко Борисов. Родена е през 1986 г. в София. Била е модел на агенция "Визаж".

Виолета Сечкова е мениджър на "Синопойнт" ЕООД" - официален ритейлър на корейската компания "Самсунг". От 2017-a Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

Вили Сечкова стана известна с участието си в телевизионното предаване "Сблъсък". След него води "ShowBuzz", а през 2007-a бе водеща в предаването "Градски легенди".  Тя продуцира и множество предавания по бившата TV7.

Припомняме Ви и участие на премиера Бойко Борисов в предаването на Сечкова.