София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Жена загина след падане от 7-ия етаж

Близките й подозират, че е извършено убийство.
26 дниИнциденти 12 Мирослав Митков

Жена е паднала от 7-ия етаж в събота вечерта във Враца, а близките й подозират, че е извършено убийство.

Кървавият инцидент е станал към 19 часа в 7-етажен блок на ул. „Илия Кръстеняков“, който се намира на метри от математическата гимназия в града

За трагичния инцидент, при който 43-годишната Свежа Кръстинова е загинала, не бе съобщено в полицейския бюлетин. Според близките на загиналата, полицията се опитва да потули убийството на тяхната скъпа сродница.

„Искаме да знаем защо не казват истината“, гневни са опечалените близки, които вчера научили от аутопсията, че причината за смъртта е „Съчетана травма: черепно-мозъчна травма с кръвоизлив под меките мозъчни обвивки; счупване на ребра и разкъсване на гръдната кухина“.

По думите на близките 43-годишната жена е била в барче, което се намира близо до блока, а след това се качила в апартамента на мъж на 7-ия етаж. След това паднала от високото и загинала.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!