София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Юлия Левченко - украинската пленителка в скока на височина

Експертите посочиха, че камерите в Лондон са снимали почти толкова често изкусителната украинка, колкото легендарния спринтьор Юсейн Болт и местния идол Мо Фара
3 годиниФото Спорт 829 Телевизия Евроком

Огромният талант и невероятната красота на 19-годишната украинка Юлия Левченко я превърнаха в безспорна сензация в социалните мрежи. Левченко спечели второто място в скока на височина на Световното първенство по лека атлетика в Лондон.

Прелестната блондинка преодоля 201 сантиметра. По този начин тя отстъпи само на световната шампионка в тази дисциплина - Мария Кучина - Ласицкене.

Мъжката аудитория по света не върти скоковете на Левченко, а снимките, които публикува в Инстаграм. Мнозина считат 19-годишната красавица за новия секссимвол на леката атлетика.

Експертите посочиха, че камерите в Лондон са снимали почти толкова често изкусителната украинка, колкото легендарния спринтьор Юсейн Болт и местния идол Мо Фара.

Може да се каже, че Юлия Левченко е основният конкурент на родната ни гордост Ивет Лалова, която също има безброй верни привърженици. Е, ние, няма да позволим на Левченко да измести Лалова от първото място.