София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПСЖ готви оферта за Миралем Пянич

Той представлява няколко футболисти, но слуховете тръдят, че основната причина за срещата е била да стартира преговорите за трансфер на Пянич в посока "Парк де Пренс"

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Пари Сен Жермен е готов да отправи оферта за халфа на Ювентус Миралем Пянич, твърдят "Калчомеркато" и "Кориере дела Сера". Агентът Фали Рамадани е имал едночасов разговор с шефовете на "Старата госпожа". Той представлява няколко футболисти, но слуховете тръдят, че основната причина за срещата е била да стартира преговорите за трансфер на Пянич в посока "Парк де Пренс".ПСЖ отдавна проявява интерес към босненеца, но французите са преценили, че сега имат най-голям шанс да го вземат в редиците си, тъй като от Юве да склонни да продават. Причината е, че Маурицио Сари разполага с доста футболисти в средата на терена след привличането на Аарън Рамзи и Адриен Рабио през лятото. Освен това клубът има спешна нужда от свежи финансови постъпления, след като не успя да продаде почти никой от ненужните футболисти, сред които Гонсало Игуаин, Марио Манджукич, Блес Матюиди и Пауло Дибала, към когото интерес има и от ПСЖ.