четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      ПОЖАРНИКАР НА ГОДИНАТА

      Проведе се тържеството за обявяване на победителите в областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината – 2014“, организиран от Столично управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Конкурсът се провежда на два етапа – областен и национален.
      В направление „Пожарогасителна и спасителна дейност“ подраздел „Държавни служители на младши служителски длъжности“ победител стана Йордан Михайлов. Той има зад гърба си над 30 спасителни дейности.
      В направление „Контролна дейност“ подраздел „Държавни служители на ръководни изпълнителски длъжности“ призът грабна Боряна Ангелова, а в същия подраздел в направление „Пожарогасителна и спасителна дейност’ отличието отиде при инспектор Деян Дочев.
      „Пожарникар на годината, комплексен победител“ стана директорът на Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Огнян Методиев, който сподели, че най-голямото предизвикателство пред пожарникарите е било градушката през 2014 г.
      В категорията „Отличени“ плакетът и грамотата отидоха при кмета на район „Нови Искър“ Даниела Райчева.
      В тази категория се награждават хора от държавната власт и местното управление, юридически лица и граждани, които имат принос в областта на пожарната безопасност. Кметът на „Нови Искър“ получи наградата заради организацията при потушаването на горските пожари, възстановителните процеси след градушката, както и след наводнението в район „Нови Искър“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ