събота, 21.09.24
20.8 C
София
23 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      Путин на кон за 8-ми март

      В навечерието на изключително почитаният в Русия празник -8-ми март руският президент изненада всички, като се качи на кон, яздейки с жени полицаи.
       
      66-годишният държавен глава на Русия, чиито рейтинг се срина през последните месеци, беше заснет от държавната телевизия по дънки и яке, с разкопчана яка.
       
      В джинси и яке с кожена яка Путин поязди кафяв кон, ограден от полицаи на бели коне в тренировъчна база в Москва. След възможността за запечатване в кадър на това, Путин дари на полицаите кон от известна руска порода, кръстен „Златен лъч“.
       
      В реч, която отбеляза събитието миналата година, Путин заяви: „Ние знаем, че сърцето на една жена е най-лоялното и че нейното опрощение е най-ценното нещо“.
       
      В тазгодишното си изказване руският президент каза, че дамите имат все по-голям интерес да служат в силите за сигурност.
       
      Първият оперативен полк, на гости на който беше Путин, се състои от два кавалерийски батальона и специален батальон, служещ като туристическа полиция. В полка има 857 души персонал, включително московската конна полиция – 270 служители и 198 коня.
       
      Полицейските служители осигуряват реда и обществената безопасност по време на масови мероприятия и провеждат патрули в градските залесени паркове.
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ