вторник, 24.09.24
11.3 C
София
10 C
Пловдив
14.9 C
Варна
Search Suggestions

      Костадин Костадинов: Крим не е част от Украйна

      Костадин Костадинов от ПП Възраждане гостува в предаването „Делници“ по телевизия Евроком. Той коментира скандала с излъчената по БНТ вчера карта, на която Крим не беше представен като част от Украйна.

      „От 2013 г. Крим не е в Украйна. В момента ситуацията е такава, че Кримският полуостров е част от Русия. Картата отразява реалността към настоящия момент.“

      Костадинов засегна още и скандала в БНР. Според него в България изобщо няма свобода на словото.

      „Този случай показва, че българските медии са зависими. Журналистиката в България се е превърнала в нещо екзотично. Тя е почти мъртва на практика. Единствено телевизия Евроком дава право на хората, които не са съгласни с правителството, да говорят. Шпионският скандал беше напълно измислен“, подчерта лидерът на ПП Възраждане.

      „Ние сме уникална държава. Само у нас имаме протести и протести срещу протестите. Подписката в защита на ръководството на БНР е скандална. Журналистът е човекът, който формира обществено мнение. Честни и свободни журналисти в България почти не са останали. Режимът на ГЕРБ убива свободата на словото. Нека го кажем ясно“, изтъкна Костадинов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ