петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Принц Хари ще присъства на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила без Меган Маркъл

      Принц Хари ще присъства на коронацията на баща си, крал Чарлз III, но Меган Маркъл няма да бъде до него.

      Бъкингамският дворец потвърди в сряда, че херцогът на Съсекс ще присъства на церемонията по коронясването на крал и кралица Камила в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. на 6 май. Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет“, се казва в изявлението.

      38-годишният принц Хари искаше да бъде на службата, за да подкрепи баща си в този важен момент от живота му, казва негов приятел пред PEOPLE.

      Въпреки че има три дни събития около коронацията, включително концерт в замъка Уиндзор и ден за доброволци, не се очаква Хари да присъства на други излети освен церемонията по коронясването. Дворецът няма коментар или насоки дали принц Хари ще се присъедини към крал Чарлз, кралица Камила и други членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец след коронацията на този етап.

      41-годишната Меган е отседнала в Калифорния с двете деца на двойката. На 6 май е и четвъртият рожден ден на принц Арчи и тя ще прекара уикенда в празнуване с него и сестра му, 22-месечната принцеса Лилибет, разбраха от PEOPLE.

      Принц Хари и Меган, които се преместиха в Калифорния, след като се оттеглиха като старши кралски членове през 2020 г., наскоро бяха с останалата част от кралското семейство в Обединеното кралство на погребението на кралица Елизабет II през септември. Хари също направи изненадващо посещение в Обединеното кралство миналия месец, присъствайки на Върховния съд на Лондон за съдебно дело, в което той и други видни личности, включително Елтън Джон, Елизабет Хърли и бившата съпруга на Джуд Лоу Сади Фрост, съдят Associated Newspapers Ltd (ANL), издател на Daily Mail, за незаконно събиране на информация.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ