понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      Бургас се превърна в център на музикалната емоция с невероятното турне „Мелодия на годината“

      Бургас се превърна в център на музикалната емоция с невероятното турне „Мелодия на годината“. Това вълнуващо събитие представи най-добрите песни и изпълнители и от фестивала „Бургас и морето“.

      Сред най-известните и обичани изпълнители от фестивалите „Мелодия на годината“ и  „Бургас и морето“, които зарадваха публиката си на концерта, бяха Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Стефка Берова, Христо Кидиков, Трамвай 5 и Владислав Славов. Те представиха някои от най-популярните си и любими песни , които се наредиха в неповторима музикална колекция.

      Представиха най-новия проект на изключителния Владислав Славов – възраждането хит от 1995 година. За да направи това пътуване във времето още по-специално той получи един невероятен подарък от самия автор на хита “Бургас и момчето“ от този морски фестивал  – Тодор Трайчев. Той му даде възможността изпълни на сцената тази незабравима песен.

      С вълнение и голямо очакване, Стефка Берова се заврна на сцената на Бургас. Тя е изключителна певица, изпяла някои от най-големите хитове в историята на фестивала – „ Поморие“, „ Моряци“ , „Морето на моето детство“ и др. Независимо от претенциите на други изпълнители, тя е истинската прима на фестивала защото нейните песни се пеят вече 50 години. 

      „Мелодия на годината в Бургас“ беше музикално събитие, което ще остане в сърцата на всички присъстващи. Този концерт показа, че музиката е език, който обединява и развлича, и има силата да вдъхновява и радва.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ