петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Личев за заплахата: Близките ми се изненадаха, че толкова ми се е повишил сексуалния потенциал на тази възраст

      Близките ми много се изненадаха, че толкова ми се е повишил сексуалния потенциал на тази възраст. Така се пошегува по Нова тв бившият екоминистър Асен Личев, който вчера публикува пост във фейсбук, че измамници са му пратили имейл, че уж имат негов порноклип. 

      Той обясни, че е съобщил за полученото съобщение, което е спам, за да предизвика отзвук.  Някои му пишели, че съм много прост. „Направих го без да търся публична изява. Получи се дискусия за киберсигурността, което не е лошо“, каза Личев.  

      Той разказа, че и преди са се опитвали да го измамят. „Преди десет години ми се обади един и каза, че синът ми е катастрофирал в Италия. И трябва да изпратя 30 хил. евро, а аз нямам син. Обадих се веднага в 6-а РУ, но ми казаха, че не могат да разследват, трябвало да е на момента“, обясни Личев.  

      „Поисках да повдигна дискусията. Представете си, че наистина се получи едно писмо от хора, които заемат определени позиции. Например прокурор, който разследва хеликоптер, от който са застреляни диви кози в Централен Балкан. Или шефът на „Банков надзор“, управителят или собственикът на КТБ,, и им кажат, ако не фалират банката, получават порно филми“, даде пример от миналото Личев. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ