неделя, 08.09.24
19 C
София
23 C
Пловдив
18.7 C
Варна

ИЗВЪНРЕДНО: Гори склад за фойерверки в района на гара Елин Пелин. Има пострадали

Очаквайте подробности!

Гори склад за фойерверки в района на гара Елин Пелин. Има пострадали, съобщава Нова, като се позовава на свои източници. Вътрешният министър Калин Стоянов и главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев пътуват към мястото на инцидента.

Гори склад за фойерверки в района на гара Елин Пелин, има данни за ранени. Броят им се уточнява, предаде репортер на БГНЕС.

Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска заяви, че сигнал за инцидента е получен в 18:35 ч. Подалите го обясняват, че може да има четирима пострадали. Две линейки са на мястото, но нямат достъп до склада, тъй като пожарната е отцепила периметъра.

В МВР сигналът е постъпил в 18:31 ч. Екипи на полицията са тръгнали веднага.

Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов заяви, че жителите трябва да са спокойни, защото в складовете няма бойни боеприпаси. Периметърът е отцепен. Хората трябва да са предпазливи, защото може да има осколки.“Най-голям е рискът от пожар, но има огнеборци в района. Имало е първоначален взрив, след който са последвали още. Камерите са спрели след взрива“, съобщава novini.bg.

Очаквайте подробности!

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

1 коментар

  1. Давайте защо да изгорят във всички държави предприятия,заводи,гори ,села нали сме във Европа каквото става там почна и тук😡

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ