петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Зенит продължи победната си серия в руската Премиер лига

      Единственото попадение за отбора на Сергей Семак вкара Максим Глушенков в 55-ата минута

      Зенит продължи победната си серия в руската Премиер лига. Питерци записаха четвърти пореден успех, след като се наложиха с 1:0 над основния си конкурент от миналия сезон Динамо (Москва). Единственото попадение за отбора на Сергей Семак вкара Максим Глушенков в 55-ата минута. Динамо също имаше своите шансове, но малко преди края Никола Нгамалеу пропусна дузпа.

      Зенит е водач в класирането с пълен актив от 12 точки и голова разлика 14:0. Привлеченият от Локомотив (Москва) Глушенков пък вече има 7 попадения в първите си 4 мача с екипа на гранда от Санкт Петербург. Динамо допусна първа загуба и остана с 9 точки, колкото има и Локомотив.

      „Железничарите“ не срещнаха особени проблеми с новака Динамо (Махакчала) и спечелиха с 2:0. Точни за тима на Максим Галактионов бяха Иля Самошников в 11-ата минута и Евгений Морозов в 64-ата. Динамо още няма победа след извоюваната промоция за елита и се намира в зоната на застрашените от изпадане.

      Друг новак – Акрон, се представя по-сполучливо до момента. Отборът от Толиати направи 2:2 като гост на Оренбург и събра 4 точки – с една по-малко от днешния си съперник. Константин Савичев даде преднина на Акрон с точно изпълнена дузпа в 45-ата минута. В началото на второто полувреме Саид Сахархизан и Мохамед Горбани направиха бърз обрат в полза на Оренбург, а Кирил Данилин оформи крайния резултат в 65-ата минута.

      В късния двубой за деня Краснодар надви ЦСКА (Москва) с 2:1. „Биковете“ стигнаха до трите точки с гол на Тормена в добавеното време. Бразилецът се появи като резерва още преди почивката на мястото на получилия контузия Кайо. Краснодар поведе в 45-ата минута с попадение на Жоао Бачиеса, а Игор Дивеев възстанови равенството 68-ата, но накрая радостта бе за Краснодар.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ