петък, 13.09.24
19.8 C
София
26 C
Пловдив
28.1 C
Варна
Search Suggestions

      Наполи отнесе Болоня за първа победа при Конте в Серия А

      В добавеното време на мача Наполи стигна до трети гол

      Наполи постигна първа победа от началото на сезона в Серия А, след като надигра Болоня на стадион „Диего Армандо Марадона“ с 3:0 в мач от втория кръг на шампионата. Точни бяха Джовани Ди Лоренцо, Хвича Кварацхелия и Джовани Симеоне, които донесоха първата победа за Антонио Конте начело на Наполи в италианския шампионат, след като в първия кръг загуби тежко от Верона. При Болоня пък нещата вървят надолу, тъй като „рособлу“ има само 1 точка след първите си 2 мача.

      Мачът в Неапол започна по-добре за домакините, като във втората минута Джакомо Распадори получи възможност за изстрел, но бе неточен.

      След половин час игра топката стигна до Сантиаго Кастро в наказателното поле на „партенопеите“ и стреля, но прати топката право в Алекс Мерет.

      Хвича Кварацхелия стигна до центриране в 43-ата минута и стреля с глава, но не намери очертанията на вратата.

      Във втората минута от добавеното време на първата част грузинецът се реабилитира за пропуска си и намери Джовани Ди Лоренцо в наказателното поле, където той овладя топката и вкара за 1:0, пращайки топката в долния десен ъгъл.

      Точно преди изтичането на час игра Матео Политано можеше да вкара, но не уцели вратата и топката мина встрани от левия страничен стълб.

      Четвърт час преди края на редовното време Амир Рахмани подаде към Кварацхелия, който направи един от марковите си пробиви, с който стигна до границата на наказателното поле, откъдето стреля и прати топката неспасяемо в мрежата на Лукаш Скорупски.

      В добавеното време на мача Наполи стигна до трети гол. Кварацхелия намери Давид Нерес в наказателното поле вляво от вратата на гостите. Новото попълнение върна топката към центъра на пеналтерията, откъдето Джовани Симеоне от упор вкара трети гол и оформи крайното 3:0 в полза на „партенопеите“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ