петък, 13.09.24
19.8 C
София
27 C
Пловдив
23.7 C
Варна
Search Suggestions

      Черно море не се затрудни с Крумовград

      Попаденията за успеха бяха дело на Васил Панайотов, Мазир Сула и Цветомир Панов.

      Отборът на Черно море записа четвърта победа от началото на сезона в efbet Лига. В последния мач от 6 кръг на първенството варненци се наложиха на свой терен с категоричното 3:0 над Крумовград.

      Попаденията за успеха бяха дело на Васил Панайотов, Мазир Сула и Цветомир Панов.

      Благодарение на доброто си представяне Черно море се изкачи на второто място във временното класиране на родния шампионат. „Моряците“ са вече с 13 точки, колкото има и Спартак Варна, като двата тима са на две дистанция от лидера Левски.

      Крумовград вече има пет загуби и само една победа, което им отрежда 14-а позиция.

      В следващия кръг тимът на Атанас Рибарски ще опита да поправи грешката си у дома срещу Септември, докато Черно море ще има трудно гостуване на шампиона Лудогорец.

      Домакините удариха за първи път в 37-ата минута на срещата. След центриране отдясно по атаката в наказателното поле, Дуду овладя, пусна майсторски пас към Васил Панайотов, той падайки успя да засече и с премерен удар по земя направи резултата 1:0 в полза на Черно море.

      След почивката тимът на Илиан Илиев успя да увеличи преднината. Даниел Мартин показа техника по левия фланг на атаката на домакините, навлезе към наказателното поле, видя Мазир Сула, който успя да се възползва от грешка в защитата на Крумовград и между трима съперници да засече топката с левия крак за 2:0.

      В 74-ата минута резултатът набъбна на 3:0. Цветомир Панов, който се появи в игра само 240 секунди по-рано, се разписа. Той отправи страхотен диагонален удар от ъгъла на наказателното поле, топката се чукна в левия страничен стълб на вратата на Янко Георгиев, а след това влезе в мрежата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ