събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Екимджиев: Гангстерската война между Пеевски и Доган може да приключи и с трупове

      „Гангстерската война между Пеевски и Доган може да приключи и с трупове“, смята Михаил Екимджиев.

      Най-вероятно Върховният административен съд ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Делян Пеевски от ДПС и решението ще падне. Това мнение изрази в интервю за БНР Михаил Екимджиев, адвокат и правозащитник.

      Той се позова на „дълготрайната нехигиенична връзка и влияние“ върху управлението на този съд, „който се е превърнал в придатък на задкулисието, олицетворявано от Пеевски и Борисов“. Екимджиев прогнозира, че с помощта на „услужлив съдия“ решението ще бъде отменено.

      Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Гешев, коментира Екимджиев. „За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва“, посочи той относно Стоянов. „Той се е отправил към екарисажа за политически трупове, където вече две години е и Гешев.“

      В замяната на вътрешния министър Михаил Екимджиев вижда сделка за запазване на сенчестото влияние в МВР. Жертва се Калин Стоянов и се слага „един по-невзрачен негов заместник“, като целта е Пеевски да влезе в парламента на всяка цена, да има имунитет и да се прави на евроатлантик, изтъкна Михаил Екимджиев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ